tiistai 18. helmikuuta 2014

Päivän hyvä ostos!

Spinnig täältä tullaan! Oon pitkään jo haaveillut kokonaisesta spinning tunnista, ja syy miksi en ole sinne lähtenyt, on se, että kun olen näin painava ( on kuulemma hoikillakin samaa ongelmaa) niin jalkapohjiin sattuu mielettomästi ne nousu osuudet jossa poljetaan ylhäällä pitkään. 30 minuuttia menee just ja just sen kivun kanssa. Toki olisin voinut osallistua tunneille ilman sinne jaloille nousemistakin. Kävin kiertelemässä urheilukauppoja tänään siinä toivossa, että olisi alessa pyöräilykenkiä. Yhdet löytyi ja hyvä merkkikin, mutta koko oli liian pieni. Lopulta kengät löytyi biltemasta ja tuntui jalkaan ihan hyvältä. Hintakaan ei päätä huimannut, 39,90 e. Kesällä nämä samat kengät käy pyöräilylenkeille, esimerkiksi maastoon.Yritin myös katsella urheiliivejä, enkä löytänyt mistään sopivan kokoisia. Aiemmin olen löytänyt isoja tukevia kokoja champion merkiltä mm. budget sportista, mutta nyt ei ollut kuin toppimallisia, eikä ne tue yhtä hyvin kuin erilliset kuppi mallit. Kokoa olisi saanut olla 90-95 D tai jotain sinne päin. Joskus menee jopa 85. Mistä te muut isohkot ihmiset ostatte urheiluliivinne? Mulla ei ole tällä hetkelllä kuin yhdet oikein tukevat ja yhden toppimalliset...

Tämä ilta aikaa heittää vielä kysymyksiä tulemaan huomsita postausta varten. Hyviä ja mietintää aihetteuttavia kysymyksiä olettekin laitelleet sinne, kiitos kovasti teille siitä. Huomenna sitten teen teille vastauspostauksen kaikista kysymyksistä.

Kysyä vielä voit TÄÄLTÄ.

6 kommenttia:

 1. Mä oon ostanu ihan liivikaupasta. Eihä ne nyt halvimpia oo, mut ainaki tukee niin että vois seistä vaikka päällään. Siellä oli xxxl kokoon asti ja mulle oli just passelit xxl, kun tosiaan haluan et tissit pysyy kasassa ;-)

  VastaaPoista
 2. Itse ostin lumingerie.fi kaupasta Enell- urheiluliivit. Eivät ole kovin kauniit, mutta noilla pystyn vaikka juoksemaan (f-kuppi siis aiheuttaa välillä harmaita hiuksia)

  VastaaPoista
 3. Ite kans lumingerie.fi ja Enell urheiluliivit, erittäin napakat ja hyvät käyttää, suosittelen. Inna.

  VastaaPoista
 4. Nettikaupoilla mennään aika pitkälle myös. Suositus sekä Lumnigerin että Elloksen valikoimalle. Kannattaa myös katsoa semmoisen merkin kuin Anita urheiluliivit. -Johkis-

  VastaaPoista
 5. http://www.ellos.fi/miss-mary-of-sweden/urheiluliivit/377891

  Itelläni on noi liivit ja on erittäin tukevat vaikka onkin toppimalliset :)

  VastaaPoista
 6. Mä oon vannoutunut Shock Absorber -liivien käyttäjä! :) Maksaa vähän enemmän, mutta tuki ja laadukkuus ovatkin sitten omaa luokkaansa.. Niitä myy ainakin Sokos ja Funky Lady.

  VastaaPoista