sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Perjantain punnitus

Kävin mä puntarissa, unohdin vain kertoa sen täällä. Ei hurraamista. Paino nyt siis 119,6, joka tarkoittaa, että eroa on edellisviikkoon vain -100g. Kyrsii. Lauantaina pt käynnill paino oli noussut 200 g. Arrrggghhh! Tästä sen on taas lähdettävä laskuun.

Ensi viikko on liikunnan suhteen raskas, eli niin paljon liikuntaa kun sielu ja kroppa kestää. Nyt testataan mihin Laardi pystyy ;) Miehellä alkoi sopivasti loma, joten hänet saan varmaan mukaan liikkumaan paljonkin. Mun pitäisi enemmän lisätä tälläistä perusliikuntaa, kuten kävelyä, hiihtoa ( ei nyt kyllä oo oikein kelejä) ja uintia.

Ruokailut meni viikon ajalta hyvin, yhden kerran jäi yksi annos välistä, muuten on menty ohjeiden mukaan. Ensi viikonloppuna ensimmäinen tankkauspäivä, ja kuumeisesti mietin mitä mun tekisi silloin mieli ;)

Muistakaahan käydä heittelemässä kysymyksiä kysymyspostaukseen, teen teille sen pohjalta ensi viikolla vastauspostauksen. Hyviä kysymyksiä on tullut, mutta toivon teiltä lisää kysymyksiä paaaaaljon :)

TÄSTÄ pääset kyselemään. Kiitos kaikille!

1 kommentti:

  1. välillä tulee noita viikkoja, kun paino ei putoakaan odotetusti tai tulee lisää painoa. Muistan kun laihdutin miten paljon se ärsytti, mutta saipa enemmän motivaatiota seuraavalla viikolle ;) tsemppiä !

    VastaaPoista