perjantai 28. helmikuuta 2014

Tuote testauksessa: Erisan-tuotteita

Sain suosittelumedia Hopottajilta tuote testaukseen Erisan tuotteita 2 kappaletta. Paketti sisälti uudistavaa silmän ympärysvoidetta, sekä kosteuttavaa kasvojen kuorinta ainetta. Tuli juuri hyvään saumaan tämä tuote testaus, sillä silmänympärys voiteeni veteli juuri viimeisiään. Lisää tietoa Erisan kampanjasta täältä.

Erisan uudistava silmänympärys voide 15 ml:

Edullinen hyvä tuote, tuntui hyvältä silmänympärys iholla. Ei jäänyt tahmaiseksi ja imeytyi nopeasti. Plussaa kotimaisuudesta ja edullisesta hinnasta ( alle 10 euroa marketeissa). Kaipaisin tuotteeseen pitkää "nokkaa" jolla annostelu olisi helpompaa. Ehdottomasti ostan uudelleen, sopii hyvin myös kokonsa vuoksi treeni kassiin. Valmistaja kertoo tuotteesta näin:


Edistää ihon uusiutumista ja ennaltaehkäisee juonteita

A- ja C-vitamiineja sisältävä, uudistava silmänympärysvoide edistää herkän ja ohuen silmänympärysihon uusiutumista ja ennaltaehkäisee juonteiden syntymistä. Sisältää lisäksi E-vitamiinia sekä Hyaluronihappoa, jotka vahvistavat¬¬ ihon omaa kosteustasapainoa ja joustavuutta. Allantoiini rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja.

Erisan kosteuttava kuorintavoide:

Sopii hyvin talvikuivalle iholle. Kerta viikkoon riittää. Tuote on hyvä. Kaipaisin näiden molempien purkkeihin hieman ilmeikkäämpää ulkoasua, voisi kiinnostaa myös nuorisoa enemmän,jos pulloista saataisiin raikkaamman näköisiä. Ostan ehdottomasti uudelleen. 


Rauhoittaa, kosteuttaa ja hoitaa

Hellävaraisesti kuorivat mikrorakeet poistavat kasvoilta kuollutta ihosolukkoa sekä epäpuhtauksia. Tuote sisältää Panthenolia sekä glyseriiniä, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Tuloksena on kirkas, puhdas ja kaunis iho. Sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja.

Käyttö: hiero kuorintavoidetta puhtaalle, kostutetulle iholle kevyin pyörivin liikkein ja huuhtele huolellisesti. Käytä 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan.

Mikä on sitten tämä hopotus juttu?

Hopottaja suosittelijana pääset testaamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, joskus jopa ennen niiden tuloa kauppaan. Sinun lisäksesi muutkin haluavat varmasti tietää hyvästä tuotteesta tai palvelusta! Suosittelun voit tehdä itsellesi luontevalla ja sopivalla tavalla, niin sosiaalisissa medioissa kuin kasvotustenkin. Suosittelusta saat pisteitä, joilla voit nostaa suosittelijatasoasia ja osallistua arvontoihin. Lisää tietoa hopottajista saat tästä. Jos haluat liittyä mukaan testamaan tuotteita ilmaiseksi voit tehdä sen täällä ja käyttää suosittelu koodia HOP12341.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti