Keventäjän soijamakarooni loota (4 annosta)
200 g makaroonia (täysjyvä)
160 g soijarouhe, tumma
1 iso sipuli
40 g oliiviöljyä
mustapippuria,paprikajauhetta
vettä + 1 tl herbamare yrttisuolaa
Keitä makarooni puolikypsäksi, turvota soija vedellä. Kuullota öljyssä sipuli ja lisää sinne kuivaksi puristeltu soija. Mausta kuten jauheliha. Sekoita keskenään ja lisää vuokaan. Heitä sekaan n. lasille vettä, johon on sekoitettu herbamare yrttisuola ja heitä uuniin kunnes pinta on ottanut väriä. Tarjoa vihersaatin ja stevia ketsupin kera.
Tänään kävin ostoksilla, mutta siitä voin kertoa lisää huomenissa :)
P.S Muistakaa käydä heittelemässä kysymyksiä minulle tulevaan postaukseen. Kysymyksiä pääset jättämään tänne. Jotenkin takki tyhjänä bloggaamiseen, jospa tästä saisi inspiraation kirjoittaa enemmän asioista, jotka lukijoita kiinnostavat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti