tiistai 25. helmikuuta 2014

Viikko tiivistettynä

Hello! Melkein viikko ehti vierähtää, kun viimeksi päivittelin. Ei ole ollut mitään erikoista. Lauantaina olin pt tapaamisella ja liikuttiin sitten sellaisella yhdistelmä tunnilla, jossa oli crossfit tyyppisiä harjoituksia ja seassa muunmuassa spinningiä, bodypumppia ja kahvakuulaa. Mahtava tunti oli ja lihakset tulivat kyllä todella kipeiksi, hieman viiveellä tosin. Mullahan oli siis viime viikko raskas liikunnan suhteen ja piti liikkua niin paljon kuin sielu ja keho sietää... Tulihan sieltä ihan hyvät lukemat. Raskas liikuntaviikko näytti tältä:

VKO 8 ( raskas viikko)
Maanantai- kuntosali 45 min + pilates 1 h

Tiistai- Kahvakuula 1 h

Keskiviikko-  Kävely 1 h

Torstai- Kuntosali 45 min

Perjantai- Kävely 30 min

Lauantai- crossfit tyyppinen harjoitus, joissa mukana bodypumppia,spinningiä ja kuulaa 1 h

Sunnuntai-  vatsa-pakara jumppa 1 h

YHTEENSÄ:  7 h suht raskasta liikuntaa, hyvä tulos raskaalle viikolleSunnuntaina kävin sitten vatsa-pakara jumpassa ja kyllä hapotti. HUH! :D Ajattelin, että se lähtee sillä, millä on tullutkin, eli liikunnalla. Tämä viikko alkoi eilisen keskiraskaalla spinningillä ja voin kertoa, että hiki lenti! Ja kengät olivat mahtavat, ei kipeytynyt jalka ollenkaan!

Tänään sitten kävin kuntosalilla. Huominen päivä menee levätessä ja paastoillen. Huomenna syön aamupalan normaalisti ja paastoan vichyn voimalla seuraavaan aamuun. Katsotaan lähteekö paino tippumaan nopeampaa. Ensi lauantain jälkeen katsotaan uutta hieno säätöä ruokavalioon.

Ai niin, meinasin unohtaa. Mulla oli lauantaina treenin jälkeen siis tankkauspäivä. Päivällisen sai korvata millä ruualla tahansa ja sen jälkeen muutama tunti aikaa herkutella ja iltapala piti syödä normaalisti. Söin oma tekemää kasvispitsaa, ja oli pettymys, ettei maistunutkaan niin hyvältä kuin oli muistellut. Lisäksi herkkuna söin pussin pohjat sipsiä ( jotka olivat kaapissa kun ostin ne silloin 6 vko sitten kun herkuttelin ennen tätä pt hommaa, mies syönyt niistä osan sen jälkeen) mutta nekin maistuivat pahalta, ihan kaapilta. Lisäksi söin n puoli levyä suklaata ja ähky oli valmis. En pystynyt syömään edes iltapalaa. Pt naureskelikin, että odota kun mennään 4 kk eteenpäin, kuinka vähän sitten voit enää herkutella, kun vatsa on tottunut terveelliseen. Ei tuu kyllä yhtään ikävä tuota ähkyä ja ällöä oloa.

Ostin viime vuonna itselleni vyön, koska se oli niin upea, mutta ei mahtunut kiinni lähellekkään. Nytkään ei vielä mene kiinni, joten nyt sulatellaan ja toivotaan, että kohta saan jo ensimmäiseen reikään vyön. Muutamasta sentistä kiinni.


Mua ällöttää, kun tää mun läski on muuttunut sellaiseksi pehmeäksi hötöksi ja lilluu ja heiluu miten sattuu. Ennen olin kiinteä läski, ja hyvä, että läski liikkui ollenkaan edes hyppiessä. Nyt on vatsa niin löllöä, että haittaa välillä pukeutumista :( Pt:n mukaan tämä asia on hyvä, koska sieltä on läski alkanut sulamaan, löllöksi muutuva läski on siis hyvä asia koska silloin siellä se rasva ei ole niin kovassa on helpommin sulatettavissa. Mutta todentotta on ällöttävää, farkut jotka ovat hieman käyneet löysäksi, muuttuu vyötäröstä kireän näköiseksi kun läski porautuu sinne väliin! Myös nyt nuo arvet näkyy pahasti mahassa ja muualla. Hieman on löysää nahkaa navan seudulla ja käsivarsissa. Nyt on niitä hyvä lähtee kiinteyttämään. Ei mulla nyt enää muuta, sainkin vuodatettua näinkin pitkän postauksen. Huomisesta tulen raportoimaan, miten paasto on sujunut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti