sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kysy Laardilta!

Onko mieltäsi kaivellut joku, mitä haluaisit tietää mahdollisesti painonpudotuksesta, lisäravinteista, urheilusta tai vaikkapa ylipäätään lihavana olemisesta? Nyt saa kysyä vapaasti, vastaan kaikkiin kysymyksiin parin viikon kuluttua ilmestyvässä postauksessa. Sana on vapaa!


Aikaa kysyä Laardilta on 17.2 asti. Antakaa palaa :)10 kommenttia:

 1. Oletko aina ollut ylipainoinen?
  Missä vaiheessa "heräsit" lihavuuteesi?
  Oletko tunnesyöjä?
  Koetko/koitko olevasi addiktoitunut ruokaan?

  :)

  VastaaPoista
 2. Huomasin, että olit ollut superdieetillä viime vuonna. Miksi lähdit siihen mukaan ja saitko siitä irti tarpeeksi? Tuntuuko, että ne opit sieltä vois olla semmoisia että kantaa mukana koko loppuelämän?

  VastaaPoista
 3. Jos ei liiku muuta kuin sohvan ja jääkaapin väliä, mitä liikuntaa ja millaisia määriä suosittelisit alkuun? Miten sait alussa itsesi motivoitua liikkumaan? Mistä olet löytänyt parhaimmat isojen kokojen liikuntakamppeet?

  VastaaPoista
 4. Oletko löytänyt syitä ylipainollesi, esim. Tietynlaisia lapsuudesta asti mukanakulkevia käyttäytymismalleja, tunteiden käsittelemättömyyksiä tmv?

  VastaaPoista
 5. Mikä sinut motivoi elämäntavan muutokseen?

  VastaaPoista
 6. Millaisella energiamäärällä nyt menet vuorokaudessa?

  VastaaPoista
 7. Miten miehesi on ottanut tämän projektin? Onko hän ylipainoinen itse? Miten ylipaino vaikuttaa/on vaikuttanut parisuhteeseenne?

  VastaaPoista
 8. Mitä yleensä syöt, kuinka usein ja kuinka paljon? Vaikka parin päivän ruokapäivis olisi kiva :) Lasketko kaloreita, hiilareita tai rasvoja tmv? Yritätkö viettää säännöllistä elämää, esim. unirytmi, ruoka-ajat tai onko se aina ollut hallinnassa? Käytätkö jotan vitamiineja/lisäravinteita?

  VastaaPoista
 9. Pelkäätkö koskaan, että kuntoillessa rikot itsesi? Onko sulla ollut ongelmia polvien yms. kestämisessä.

  VastaaPoista
 10. Oletko puhunut paino-ongelmistasi perheesi tai kavereidesi kanssa? Kuinka he suhtautuvat elämäntapa muutokseesi vai puhutteko siitä ylipäätään?

  VastaaPoista