tiistai 15. huhtikuuta 2014

Taivaallinen linssipasta

Kuola alkaa valua jo tuon otsikon kirjoittamisen jälkeen. Tämä ihana kokkaus syntyi viime viikolla, mutta muistin vasta nyt esitellä tämän ihanan raikkaan reseptin. Nythän en saa hetkeen syödä hiilarieta pastan/perunan enkä riisin muodossa....Toistaiseksi mennyt hyvin sen osalta.

Tämän reseptin idean nappasin arvonta postaukseen ilmestyneestä reseptistä, muokkasin vain reseptiä oman makuiseksi ja hyväähän siitä tuli. Huomio! Vielä vajaa viikko osallistua arvontaan, jossa palkintona dieettikirja sekä kosmetiikka palkinto. Arvan voit käydä jättämässä TÄNNE.

Ihana Linssipasta
2 annosta

1 iso sipuli
tuoretta basilikaa
2 isoa pihvitomaattia
2 valkosipulin kynttä
linssejä 100 g ( itse käytin punaisia pikalissejä)
pastaa 100 g
suolaa
herbamare yrttisuolaa
mustapippuria
paprikajauhetta

Kuullota ensin sipuleita miedolla lämmöllä hetki, lisää sekaan silputtua basilikaa. Heitä sekaan linssit ja lisää hiljalleen vettä ja herbamare yrttisuolaa kunnes linssit ovat melkein kypsiä. Heitä sekaan tomaatit ja anna hautua, kunnes tomaatit ovat muuttuneet kastikkeeksi. Mausta suolalla, mustapippurilla, paprikalla ja tuoreella basilikalla. Nauti keitetyn pastan kera.




Kylläpä tulikin nälkä näitä kuvia katsellessa. Tänään illasta suuntaan vatsa-pakara jumppaan ja katsotaan kuinka kuolema siellä koittaa ;)

4 kommenttia:

  1. Uskaltaiskoha tollasta tekee joskus itekki.. hmm. Ikinä en oo tehny mitää linssiruokaa, arka kokeilee uusia ruoka-aineita :( Mut iha hyvältä toi näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on helppo tehdä ja hyvän makuinen kaiken lisäksi... ei tuu kammoa linsseistä, niinkuin mun miehelle, kun se tilasi laivalla kanaa linssihöystöllä... siinä linssit olivat raakoja ja kylmiä, uhosi ettei koskaan syö enää linssejä... Nyt piilotan sen hernekeiton sekaan niitä eikä se tiiä edes että niitä on siellä :D Hernekeitossa linssit toimii myös erinoimaisesta :)

      Poista
  2. Moi!

    Mun blogissa on sulle haaste jos innostut vastailemaan :)

    fat-to-fit-project.blogspot.fi

    VastaaPoista