maanantai 18. helmikuuta 2013

Takaisin lihansyöjäksi?

Tässä vakaasti olen ajatellut muutaman viikon, että alkaisin syömään kalaa tai mahdollisesti kanaa. En kuitenkaan punaista lihaa, en oikein sulata ajatusta, että joskus niitä voisin vielä syödä.  Kalasta en ole ikinä tykännyt, mutta vanhemmiten voi mieli olla muuttunut. Meillä kotona syötiin lapsena niin vähän kalaa.

kuva googlesta


Onko kukaan alkanut teistä pitkän ajan päästä syömään taas lihaa? Minua pelottaa mahdolliset suolitukokset yms vatsakivut. Olen yrittänyt googlettaa, mutta vielä ei ole tärpännyt aloitustietoa. Onko siis aloitettava jollain kalaliemellä vai suoraan kalaa ihan pieniä määriä. Olen siis ollut reilusti yli 10 vuotta ilman minkäänlaista lihaa. Ainakin ravintolassakin olisi helpompi tilata ruokaa jos söisi edes kalaa. Saisin myös luonnostaan kalasta tärkeitä rasvoja ja omega 3. Pää-osin silti ruokani proteiinit koostuisivat tofu-linssi-pavut-herneet-soijasta. Onko tässä mitään järkeä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti