perjantai 22. helmikuuta 2013

Paino tänään

Kävin vaa'alla ja tulos ei kovin yllättänyt. + 2 kg edelleen. Tämä viikko mennyt ihan harakoille, ainakin loppuviikko. Sipsiä, karkkia, suklaata, leipää, makeaa,sokeria ja ennen kaikkea ahmimista!! Tällä viikolla olen syönyt 3 pussia sipsiä, kyllä joo kolme!!!! ja ajassa ke, to ja perjantai!!!!! Nyt kärsin kamalista vatsavaivoista, ripulista, ilmavaivoista ja äsken oksennellutkin, maistuu suussa kamala rasva. Voi voi minua lihavaa pullukkaa! Elä päästä kaikkea hukkaan vaan nyt ryhtiä. Miten te muut saatte itsenne kuriin??

PAINO ALUSSA: 130.3 kg

PAINO VIIME VIIKOLLA:  127.1 kg

PAINO NYT: 129.1 (+2kg)

Yhteensä - 1.2 kg

7 kommenttia:

 1. Anteeksi mutta susta on alusta asti huomannut, ettei tahdonvoimaa ja motivaatiota ole. Selittelet syömisiäsi ja varmaan valehtelet itsellesikin. Fysiologinen tosiasia on, että kokoisesi ihminen laihtuu kunnolla syödessään useita kiloja viikossa! Mitä enemmän alkupainoa, sitä nopeampi pudotus. Yksikin viikko kunnolla niin paino tippuisi 5kg/vko. Pudotustuloksesi on ihan olematon.

  VastaaPoista
 2. Ole kiltti ja kerro minulle miten?

  VastaaPoista
 3. Oon kyllä osittain anonyymin kans samaa mieltä, et tahdonvoima ja motivaatio on nyt hieman hukassa?! Jos laihdutat, sipsit ja muut herkut ei kuulu ruokavalioon!! Oot laihduttanut pian 2 kk ja painoa on tippunut vain reilu kilo. Sulla menee tällä vauhdilla aika monta vuotta!!
  Nyt nainen ryhdistäydyt. Oisko mahdollista liittyä esim. painonvartijoihin tai muuhun laihdutusryhmään?!

  t. Mimuli

  VastaaPoista
 4. Osittain myös minä samaa mieltä ylläolevien kanssa. Motivaatio hukassa, toisaalta muutos lähtee pienistä asioista ja niiden omaksuminen voi viedä aikaa. Kyllä herkutkin kuuluu pienissä määrin laihduttajan ruokavalioon, siinähän se juju on että pitää osata säännöstellä. Tsemiä jatkoon ja uusiin koitoksiin.

  T. Entinen laihduttaja

  VastaaPoista
 5. Herkkuja kohtuudella. Eli kerran viikossa 1 herkkupäivä ja silloinkin kohtuus mukana!! Ei suklaa- tai rasvaövereitä ;)

  t. Mimuli

  VastaaPoista
 6. Heippa!

  Yllä olevat kommentoijat ovat kyllä oikeassa; motivaatio on kaikki kaikessa. Mutta joskus on paha olla, ja repsahduksia sattuu (tottapa sekin, että ehkä 3 pussia sipsiä on melkoisesti ;) ). Miten jos "rankaisisit itseäsi", ja jokaisesti sipsipussista joutuisit pitämään päivän pelkillä esimerkiksi Nutriletteilla? Jos syöt 300 g sipsipussin, on se n. 1650 kcal. Jos seuraavana päivänä pitäisit todella tiukan päivän, esim 3 nutria ja vaikkapa tomaatteja ja kurkkua, olisi päivän kalorisaldo n. 400 kcal. (Yksi nutri esim metsämarja, on 117 kcal).

  Jos kuvitellaan että olisit sipsipäivinä syönyt niukasti, esim 800 kcal, ja sitten vetäiset pussin sipsejä, olisi koko saldo 2450 kcal. Jos taas seuraavana päivänä joisit vain kolme nurtia, olisi kahden päivän saldo 2450+400=2850 kcal, joka tekisi sitten 1425 kcal per päivä.

  Toinen vinkki; jos tiedät että perjantaina on vaikka synttärikahvit, korvaa parin edellisen päivän aterioista osa nutreilla.

  Melkosta kikkailua, mutta laskennallisesti toimii!

  T. Yksi harrastelija :)

  VastaaPoista
 7. En enää koskaan koske aterian korvikkeisiin, voin joskus kertoa teille painon pudotus historiaani. Mulla vaan ei toimi, sitten jos muutaman päivän korvaan, seuraavina ahmin. kyllä nyt hakuisessa on kultainen keskitie.

  VastaaPoista