maanantai 11. helmikuuta 2013

Kuulumisia!

Tänään alkoi uusi viikko ja Laardi on paljon paremmalla tuulella. Sunnuntaina kävin kuntosalilla tekemässä kiinteytystreenin ja kokeilin juoksua matolla, sain jopa juostua 2 minuuttia putkeen ja sitten 2 minuuttia välissä kävelyä ja vielä minuutti perään. En ole pystynyt juoksemaan ainakaan 10 vuoteen. Nyt on hyvä olo. Jalkakaan ei enää paljon kipuile. Suositus olisi tietysti se, että kuukauden olosin rauhallisemmin. Mutta nyt ei malta.


Ai niin, ja mitä tulee tähän laihdutuslääke kokeiluun, se on aloitettu ja mitään sivuvaikutuksia ei VIELÄ ole ollut. Ehkä ruokani ei olekkaan niin rasvaista? Viime viikonloppu tai siis perjantai ja sunnuntai meni ihan harakoille sekä liikunnan, että ruuan suhteen. Söin ja mässäin. Pannukakkua kermavaahdolla, mansikkahilloa, pizzaa, tortillaa, suklaata 50 g ja sipsejä 100g. Katsotaan katsotaan. Nyt taas pakko ottaa hieman tiukempi kuri.
kuvat googlesta


Edistystä on tapahtunut myös sykemittarin mukaan, kuntokohoamassa ja fiilis hyvä. Tästä on hyvä jatkaa taas alkavaan viikkoon. Mitä mieltä muuten olette, olisiko jo aika ottaa kuvia? Vai vasta myöhemmin?-Laardi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti