maanantai 18. helmikuuta 2013

Unohdus ja lauantain rasva överit.

Mä unohdin perjantaina käydä vaa'alla! Syitä voisin luetella, kauhee kiire, remontti hommat, mutta ei tässä selittelyt taida auttaa. Viikonloppu meni ihan perseelleen. Lauantai olin koko päivän tapetoimassa tuttavan luona, siellä jäin syömiset vähälle. No illalla sitten päätin hakea pussin sipsiä ja dippiä sekä suklaata ja karkkia. Överithän siinä tuli vetästyä, mutta ihme ja kumma sipsiä en syönyt kuin 100 g, karkkia noin kourallisen ja suklaata saman verran. Illalla tuli jo todella huono olo. Mutta ai että, se yö! Silloin kävin oksentamassa, en löytänyt asentoa missä olisi hyvä olla. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, se on nyt todettu.

Kuvat googlesta


Tänä aamuna kävin siis vaa'alla ja tulos + 2kg! Kiva! Tämä viikko sitten syödäänkin taas kellon tarkasti ja kevyesti. Tätä vauhtia ei kyllä toteudu se mun thaimaan matka :(

En muuten muista olenko puhut teille siitä laihdutuslääkkeestä orlistat sandozista mitään? No kerrotaanpa kuulumisia sen asian suhteen. Elikkäå homma toimii niin, että ruuan kanssa otetaan päivässä max 3 kapselia veden kera, ja näiden kapseleiden pitäisi estää osaa rasvasta imeytymästä. Lisätietoa sivuilta eroonkiloista.fi. Sivuvaikutuksena voi tulla kauhea rasvaripuli ja jopa ulosteen karkaaminen housuun. Minulla ei mitään näistä oireista ollut, enkä huomannut eroa painonlaskuunkaan. Epäilen, että ruokani ei ole niin rasvaista, että minulle olisi kovin hyötyä valmisteesta. No, kokeillaan pakkaus loppuun ja kerrotaan sitten lisäää.Eilen peruin treenitkin kuntosalilla kaverin kanssa, takareidet kireänä ja askellus sattuu. Eilen venyttelin laajasti ja otin tupla-annoksen magneusiumia nukkumaan mennessä. Nyt lihakset tuntuvat rennoilta. Ei mulla muuta! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Jos yhtään lohduttaa, niin varmaan kaikille joskus tulee noita repsahduksia, mutta nyt otat itseäsi niskasta kiinni!
  Säännölliset ruoka-ajat on siksikin tärkeitä, että noita herkkuhimoja ei pääsis tulemaan, you know?!

  Itselläni herkkuhimon iskiessä auttaa esim. turkkilainen jogurtti kera tummien viinirypäleiden. Ja pahimpaan suklaahimoon auttaa proteiinipatukka :)

  t. Mimuli

  VastaaPoista
 2. Totta!Silloin kuin syön säännöllisesti ja monipuolisesti, ei ole tarvetta herkutella. Treenin jälkeen protsku patukkam niin helpottaa. Onneksi kuitenkin nykyään on helpompi katkaista syöpöttely kierre kuin ennen...

  VastaaPoista