perjantai 8. marraskuuta 2013

paino päivitys

Tänään kävin vaa'alla. Tulosta on siis syntynyt viimeiset pari viikkoa on paino pyörinyt 117,1-117,3 välillä. Tänään oli sitten tulosta vihdoin: 115,9 kg. Eli - 1.4 kg 5 päivässä. 

HUOM! Enää 7 kiloa vaikeaan lihavuuteen!! Sitä odotellessa, jotenkin tää sairaalloinen ylipaino nimikkeenä tuntuu niin kamalalta . Kohta saan vetää myöskin sivupalkkiin rastin välitavoitteen saavuttamisesta, jes!! Olen koko viikon syönyt puhtaasti, ei pahemmin valkoista vehnää, eikä sokeria. Olen syönyt normaalia ruokaa, puhdasta rasvaa eli voita ja luomu kylmäpuristettua oliiviöljyä, unohtanut punnitsemiset ja ottanut rennosti. Hiilareita olen syönyt, kuten perunaa ja täysjyvä ohraa. Pyrin myös välttämään kaikkia makeutusaineita. Tällä linjalla jatketaan, mutta kaapista syön tyhjäksi mm. soijarouheet ja pakasteesta vastaavat valmisteet, ja niitä kyllä löytyy. Olen jo pidempään miettinyt mm. soijan terveellisyyttä näin prosessoiduissa tuotteissa ( rouhe, yms. pakasteet). Mulla vatsa sanoo pian sopimuksen irti ja jotain on tehtävä. Tiedättekös, tällä viikolla vatsa ei ole ollut kipeänä, vaikka juustoa esimerkiksi olen syönyt. Kokeilu jatkukoon, ja hyvät viikonloput kaikille lukijoille! :)


3 kommenttia:

 1. Oijoi! Tsemppiä tsemppiä :) sulla on loistava meininki, tuo puhtaasti syöminen on itselläkin lähellä sydäntä, vaikken läheskään koko ajan periaatetta noudata, näin rehellisyyden nimissä. Sen kuitenkin huomaa aina olossa, kun on useamman päivän ilman esim. sokeria.

  Hyvät lauantait. :)

  - Mai
  ilonpaiva.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kiitos kommentoinnista! Täällä mennään pienen pienillä muutoksilla eteenpäin ja stressiä en ota mistään syömisestä :)

   Poista