torstai 7. marraskuuta 2013

Torstain resepti

Tänään flunssaisena teki mieleni keittoa, päätin sitten tehdä sellaista mihin kaapista löytyy ainekset. Tälläinen soppa syntyi. Täytyy muuten todeta, että tätä tulen tekemään uudestaan ihan varmasti ( eri variaatiolla kylläkin).

Tähän soppaan käytin:

Oliiviöljyä
1 iso porkkana
n. puolikas punainen paprika
2 isoa sipulia
4 valkosipulin kynttä
2 pientä perunaa
4 tomaattia
2 kasvismakkaraa ( käytin hälsans kök chorizoa)
paprikajauhetta
laakerinlehti
suolaa
pippuria hiukan

Kuullotin kattilan pohjalla oliiviöljyssä porkkanat,sipulit ja paprikat, sekaan mausteet, kuullota vielä hetki, lisää kuutioidit tomaatit ja perunat ja kypsennä kasvikset kypsäksi, lisää tarvittaessa vähän vettä. Pilko makkarat pieneksi ja lisää soppaan kun lähes valmista ( kannattaa paistaa makkarat pannulla ennen keittoon lisäämistä). Nauti lämpöisenä.


En muista, olenko kertonut, kuinka jätin kaikki makeutusaineet ja kovin pitkälle prosessoidut tuotteet pois ruokavaliosta, olo on ollut parempi.Tätä muutosta ei nyt ihan kovin kauaa oo tehty, mutta katsotaan vaikuttaako painoon mitenkään. Tästä voin kertoa joskus lisää, pakastin huutaa vielä vielä näitä soijavalmiste tuotteita, mutta niitä nykyään pyrin välttämään. Kerron tästäkin varmasti myöhemmin lisää, katsotaan ensin miten painon käy  ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti