Smetanainen kaalipata:
Pieni keräkaali
2 isoa sipulia
2 suolakurkkua
5 valkosipulinkynttä
2 dl juustoa
2 rkl paprikajauhe
30 g tomaattipyree
1 iso purkki smetanaa
Hauduta kaali ja sipuli tilkassa (1-2 dl) vettä n. tunti, sen jälkeen kaikki ainekset sekaisin ja uuniin toiseksi tunniksi, söin tätä herkkua raejuuston ja perunan kanssa. Tässä seos menossa uuniin.
Tältä pata näytti uunista tullessaan, ja voin kertoa, että maistui. Vatsaparkahan tästä ei tykännyt yhtään, mulla muutenkin menee rasvaisesta vatsa heti sekaisin. Esimerkiksi majoneesi on mulle tosi paha, silloin ripaska lentää :D
Tänään kävin 30 minuuttia polttamassa eilistä kaalipataa uimahallissa. Lähdin vaikka ei olisi tehnyt mieli, nyt kuitenkin heti olo parempi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti