sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Helppo kasvislasagne

Hei! Täällä taas :) Hyvää kuuluu, paino pysytellyt samassa kuin reissun jälkeen ( 108-111 kg:n välillä). Pikkujouluja vietelty ja elämä maistuu mukavalta. Paitsi mun jalat. Niillä on nyt hyppimis/raskas rasitus kielto ainakin vuoden loppuun asti. Mun jalkapohjista on lähtenyt rasvapatja vetäytymään ja ensihoitona on lepo ja rasituksen välttäminen sekä uudet kengät. Tästä aiheesta aion kertoa teille ihan kokonaisen postauksen verran.

Kasvislasagne 4 annosta:
1 prk tomaattimurskaa
2 kpl tomaattia
2-4 kynttä valkosipulia
1 iso sipuli
2 porkkanaa
1 kesäkurpitsa
½ paprika
1 prk ruokakermaa ( 3 juustoa)
1 tlk valkoisia papujatomaattikastikkeessa
1 tetra punaisia linssejä
lasagnelevyjä
öljyä paistamiseen

Pilko kaikki kasvikset ja kuullota tilkassa öljyä. Kasvisten  ollessa pehmeää, lisää joukkoon tomaattimurska, linssit ja pavut ja ruokakerma ja pilkotut tomaatit. Mausta suolalla, pippurilla ja jauhelihamausteella. Kastikkeen tekeytyessä pese kesäkurpitsa ja viipaloi juustohöylällä ohuita lastuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsa viipaleita, lasagne levyjä ja kastiketta. Paista uunissa kunnes pinta saa hiukan väriä ja lasagne levyt ovat kypsiä ( n. 35-45 minuuttia 180 asteessa)






Tästä lasagnesta tuli täyttävää ja hyvää, mutta ensi kerralla jätän kerman pois, koska jotenkin en ole kerman ystävä ja makuaisti on tottunut olemaan jo ilman...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti