keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Laiska päivä

Tänään heräsin klo 8.45 kirkasvalolampun heleään linnunlauluun ja valoisuuteen. Parhaat edellytykset koko päivälle. Mutta kun ei. Väsyttää hirveästi, olo on vetämätön ja siivotakkin pitäisi. Onneksi edes pyykkiä sain pestyä, tosin siellä vielä ne koneessa lilluu.

En tiedä voisiko tämä väsymys johtua eilisestä rankasta liikunnasta, kuitekin 1 h 20 min salilla kiinteystreeniä ja päälle vielä 1 h 30 min hiihtoa. Eilen kyllä uni saapui mukavasti. Tänään taidan pitää huili päivä, tai sitten käyn rentoutumassa uimahallissa. Ulkonakin olisi nätti keli, mutta ei jaksa.

KYSYMYS teille liikkujat, miten hoidatte ihoanne/hiuksianne kun käytte paljon pesulla? Itsellä välillä päänahka kutisee ja hiukset on kuin hamppua. Onneksi löysin amargan nimistä hiusöljyä joilla saan tämän pitkän ja luonnonkiharan tukan latvat kauniiksi ja kiiltäviksi. Kasvot minulla on pintakuivat/rasvoittuvat sekä couperoottinen iho. Punoitan helposti. Aamuisin putsaan ihon ihonhoitoliinoilla ja kasvovedellä. Iltaisin pesen kasvot joku lumenen herkälle iholle tarkoitetulla tai garnierin raikastavalla. Päälle kosteusvoiteet, aamuin illoin eri putelit. Lisäksi käytän vielä silmänympärys geeliä. Pakkasella mun iho on tosi herkkä ja olenkin yrittänyt etsiä frost bite pakkas tieppiä kavoja suojaamaan. Vinkkiä tuleemaan  liikkujan ihon/hiusten hoitoon kiitos :)

2 kommenttia:

 1. Laardinsulattaja täälläkin :)23.1.2013 klo 18.06

  Heippa!
  Käyn aina välillä lueskelemassa blogiasi, hienoa työtä!

  Olen huomannut itse, että tukka pysyy parhaassa kunnossa, kun sen pesee välillä vain silikonittomalla hoitoaineella. Itse usein hieron hoitoaineen huolellisesti päänahkaan ja hiuksiin, annan vaikuttaa ja huuhdon sitten pikkuhiljaa, samalla vaahdottamalla pois. Joskus pesen myös kevyellä perusvoiteella päänahkaa, niin ei pääse kuivumaan. Shampoolla pesen ehkä kahdesti viikossa, muuten käytän joko hoitoainetta tai voidetta.

  Ihosi kuulostaa ihan samanlaiselta kuin omani. Kasvoihin käytän (Erisanin hoitavalla geelillä pesemisen jälkeen) perusvoiteita aamuin illoin ja peruspuhdistuksen lisäksi kuorin ihon viikoittain, mutta sen kummempia niksejä en osaa ihon suhteen antaa :)

  Tsemppiä painonpudotukseen!
  T. Toinen samassa veneessä keikkuva

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkeistä! Olenkin aina ostanut laadukkaita shamppoita, ja välillä vaihdan merkkiä. Täytyy kokeilla tuota rasvausta päänahkaan kanssa. Aikoinaan oli sellaista öljygeeliä mitä sai laittaa päänahkaan vaikuttamaan ja sit huuhdeltiin pois.

  Minulle kosmetolgi sanoi, ettei ohutta couperoottista ihoa saa näin nuorena kuoria kuin max 1 krt kuukaudessa. Ennen minäkin kuorin viikottain, nykyään harvemmin ja iho on kyllä voinut paremmin.

  Tsemppiä sinnekkin! - Laardi

  VastaaPoista