perjantai 4. tammikuuta 2013

Takkuinen aamu

Jotenkin herätessä valmiiksi nuutunut olo. Tänään pitäisi vielä jaksaa salille, huh! Ulos lenkille lähtisin kyllä mielellään, mutta asun landella ja täällä tää meidän pihatie on ihan peili jäässä, kävin yks päivä hakemassa postin (n. 700m päässä) ja liukastuin 3 kertaa matkalla. Johtuu varmaan huonosta tasapainosta.

Onko kellään kokemusta icebugeista? Eli kengistä joissa on nastat alla..ei pitäis enää liukastella..


Hintaa näillä ihanuuksilla on 120- 180 e, pitäisikö satsata?

4 kommenttia:

 1. Voit ostaa myös irtonastat, joiden hyvä puoli on se, että niillä saa kaikista talvikengistä tarvittaessa jääkengät :)! Älä siis suotta satsaa
  tuollaisiin, ellei ole liikaa fyffee :)!

  Kiva blogi sulla! paljon tsemppiä ja onnistumisen iloa! Saanko kysyä millainen tavoite sulla on painon suhteen?

  t. Heidi

  VastaaPoista
 2. Huomasin, että olit tuolla alla kirjoittanut koittavasi pitää energiansaantisi alta 1600kcal/vrk - sori mutta kuulostaa tosi vähältä :/. Mitä jos koittaisit ensin pitää vaikkapa 2000kcal/vrk noin parin kuukauden verran ja sitten koittaa nipistää 1800kcal/vrk. Lupaan, että paino tippuu, jos urheilet sen 3h/vko :).

  Itse painan n.65kg (166cm) ja syön n. 2000-2500kcal/vrk, laihdun 1800kcal/vrk ruokavaliolla n.0,5kg viikossa. Sun painolla laihtuminen olisi paljon rivakampaa :).

  t. Heidi

  VastaaPoista
 3. Kiitos heidi vinkistä ja kommentoinnista, varmasti tulevat kalorit vaihtelemaan päivittäin! Yritän saada - 20 kg tänä vuonna painosta pois.

  Onko sinulla kokemusta noista irtonastoista? Voisi käydä katsemassa niitä, jos sitten pääsisi vaikka noilla eccon kengillä tuonne vaaralliselle pihatielle lenkille! :)

  VastaaPoista
 4. Ei ole henk.koht. kokemusta, mutta monilla olen nähnyt ja monet ovat kehuneet. Etenkin ne, jotka ulkoilevat paljon talvella syystä tai toisesta :). kannattaa ihmeessä hommata!

  -20kg/vuosi kuulostaa hyvältä ja järkevältä tavoitteelta. Paljon tsemppiä! Ja tässä motivaatiota meille kaikille :):

  http://www.huffingtonpost.com/2012/08/16/i-lost-weight-loss-success-stories_n_1776205.html#slide=1379016

  t. Heidi

  VastaaPoista