torstai 24. tammikuuta 2013

Eilisen ja tämän päivän ruuat

Ruokana eilen: Quorn kastike 1, 5 dl, ruispastaa 1 dl, raejuusto 3 rkl, salaatti 150 g, öjy-sinappi kastike 1 rkl

 Tänään jälleen kaapin tyhjennys päivä. Lopussa lähes kaikki vihannekset.

Itsemarinoitua tofua 125 g (½ dl vettä, 3 rkl soijakastike, chili ja valkosipuli), 50 g riisimonivilja seos, porkkana-maissi- sipuli- tomaatti-soija-seemimi vokki n. 1 dl. Salaatti jämistä( kirsikkatomaatti, pakaste herne, salanova salaatinlehtiä) 200g, 1 rkl sinappi-öljy kastiketta.Salaatin kastiketta olen vasta nyt opetellut syömään, koska kiloklubi herjaa päivittäin sitä, että syön liian vähän rasvaa. Pakkohan se on myöntää, että salaatti maistuu paljon paremmalta kuin ilman. Tänään kävin vaa'alla ja tulos oli mukava :) Huomenna jännitellään mikä on tulos. Sen olen nyt oppinut, että ennen punnitus päivää (pari päivää ennen) en harrasta ns. kovaa liikuntaa (hiihto, kuntosali) koska se näkyy painossa. Aina pyrin sijoittamaan nämä harjoitukset alku ja loppu viikkoon. Eilen olin uimassa ja tänään ohjelmissa sama. 

Onko teillä muut keventäjät välietappeja tai palkitsetteko itsenne jos onnistutte? Olen miettinyt, että motivoisikohan enemmän jos asettais jonkun palkinnon itselleen vaikka 5 kilon välein ja kun on suurempi kilomäärä pudottunut, jotain tosi upeeta kuten matka? - Laardi

2 kommenttia:

 1. Slups, herkullisen näköisiä ruoka-annoksia!

  Välitavotteita varmaan kannattaa asettaa ja välillä palkita ja hemmotella itseänsä! (esim. kosmetologilla hemmotteluhoito, kylpylä, ravintola?!)
  Itselläni toimii palkintona joku uusi urheiluväline tai -vaate.

  Äskettäin ostin itselleni uudet hiihtohanskat ja lenkkarit. Johan taas hiihto ja juoksu kulkee...uudella innolla!

  Tsemppiä sinulle, hienosti menee!!
  t. mimuli

  VastaaPoista
 2. Taidankin alkaa suunnittelemaan välietappeja :)

  Kiitos kannustuksesta! -Laardi

  VastaaPoista