keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Vapaa päivä

Tänään tämä laardi pitää vapaa päivän kaikesta. Katselen telkkaria, lähden shoppailemaan ja luen hyviä lehtiä. Oletteko huomannut miten paljon nykyään tulee telkkarista laihdutus ja elämäntapa muutos ohjelmia ja kauppojen lehtihyllyt pullollaan laihdutus lehtiä ja tavaraa. En siis usko olevani yksin tässä veneessä.

Mielestäni nämä muutamat viikot on menneet hyvin, vaikka paino ei ole pudonnut hurjaa vauhtia, pää asia on se ettei sipsipussi rapsahda vieressä. Ennen olin hulluna sipseihin ja pähkinöihin, ei minua niin karkit ja suklaa kiinnostanut(meni nekin kyllä alas jos oli tarjolla). Muutama vuosi sitten söin vielä salaa muilta herkkuja, hävetti kun mies löyti aina kaapista tyhjiä sipsi pusseja. Kerran siivotessani vaatehuonettani, löysin piiloista 17 tyhjää pussia sipsiä ja siitä alkoi muutos. Laihdutin, mutta lihoin taas. Se kuitenkin jäi mieleeni, että en syö enää salaa, onneksi! Se oli rankkaa aikaa!  Myös vuoden verran olen liikkunut säännöllisesti, ja kyllä sen huomaa mielialassa kun alkaa liikkumaan. Tuntuu pahalta muistella aikaa jolloin rankaisin itseäni ja kehoani näin kamalasti, onneksi kuitenkaan en kerennyt sairastumaan.

Kaveri piiriin kuuluu ylipainoisia. Yksi heistä on reippaasti ylipainoinen ja usein masentunut. Olen yrittänyt saada häntä liikkumaan, onnistumatta. Olisiko teillä vinkkejä miten saisin ystävän edes hieman liikkumaan?

Huomenna vastaavasti minulla on tapaaminen kuntosalin merkeissä, nyt haetaan puhtia huomiseen ja lähestyvään perjantain punnitukseen! Miten muiden keventäjien viikko on alkanut?

2 kommenttia:

  1. Heippa!
    Itellä ei tippunut paino viime viikolla jota kyllä hiukan ihmettelin. Tämän viikon ollut kuumeessa kotona vetopois. Noita sun kuvia kun tiirailin niin mulla on hyvin pitkälle aivan samantyyppinen kroppa ku sulla tosin tisseissä vielä enemmän tavaraa, joops :) Inna

    VastaaPoista
  2. Joo, tollanen pallolaajennus mahassa kuten mies sanoo... toivotaan, että alkaa sulamaan ;) Tsemppiä Inna ja koita parantua pian!

    VastaaPoista