maanantai 21. tammikuuta 2013

Suksi ostoksilla

Tänään kävin siis ostamassa paikallisesta urheiluliikkeestä sukset itelleni. Aikaisemmin kävin hiihtämässä pikku lenkin äitini suksilla ja kokemus oli aika kamala ja rankka. Painoa kun on näin rutkasti, on pakko valita suksetkin sen mukaan. Ette kuulkaa arvaa miten hävetti kerta toisensa jälkeen nousta suksien päälle ja todeta  että olen NÄIHINKIN liian painava. Hui. Viimein sain varmaan viimeisimmät sukset sopivaksi painolleni. Kyllä nyt alkaa ihra taas palamaan. Tämä oli vähintäänkin noloa. Onneksi myyjä oli hyvin miellyttävä eikä kailotellut yms jankannut painostani.

Huomenna olisi tarkoitus lähteä kuntosalille. Kiinteystreeni osa 2. Jos jalat ei ole ihan hirveillä hapoilla, lähden kyllä illall kokeilemaan uusia suksiani. Eilen heitin kaksi kävely lenkkiä, toisen jäällä ja illalla sauvakävellen, melkein 2 tuntia tuli eilen liikuttua.

Tässä eiliseltä lenkiltä jäällä, oli mukava keli, mutta takaisin kävellessä tuuli otti kovin kasvoihin ja korviin, kun päässä oli ainoastaan neulottu myssy, se ei paljoo tuulta pidä.
Tänään muuten löysin ale myynnistä kunnon fleecepipon, kävelykengät, parit urheiluhousut ja vesipullon jonka saa vyölle kun on esim. hiihtämässä.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille teille ja tsemppiä muillekkin keventäjille! -Laardi

1 kommentti:

  1. Hiihtäminen on ihan kivaa. Siinä pääsee ulos ja luontoon. Mukavia hiihtoretkiä !

    VastaaPoista