perjantai 25. tammikuuta 2013

Kolmas punnitus

Kolmas punnitus päivä on nyt sitten käsillä. Tulos oli ihan mukava. Kohta paukkuu jo vitonen! :) Tänään salille jatkamaan laardin sulatusta.


PAINO ALUSSA: 130.3 kg

PAINO VIIME VIIKOLLA:  128.8 kg (- 1.5 kg)

PAINO NYT: 127.7 kg (- 1.1 kg)

Yhteensä: - 2. 6 kg

5 kommenttia:

 1. Hyviä tuloksia, mutta niistä näkee, että kovin terveellisesti et ole syönyt. Sinulla on sen verran paljon ylipainoa, että alussa kun turvotukset ja nesteet lähtee niin tiukalla ruokavaliolla voi saada useamman kilon pois viikossa.

  VastaaPoista
 2. Voisitko perustella minulle hieman? Tietääkseni, pysyvämmin saa painon pysymään poissa kun laihduttaa hitaasti. Ja tiukalla ruokavaliolla usein sortuu ja on mielitekoja. Minusta ruoakvalioni on terveellinen, en keksi mikä siinä olisi huonoa, ellei sitten määrät?

  VastaaPoista
 3. Mitä mitä? Anonyymi kerro toki lisää minullekkin! Kun treenaa lujasti, myös lihasmassa kasvaa väistämättä. Tämä ei näy vaakassa, mutta näkyy senteissä. Lihasmassa painaa enemmän kuin läski. Minusta tuo ruokavalio näyttää todella terveelliseltä, kasviksia ainakin tarpeeksi, rasvaa voisi kylläkin lisätä aterioihin.

  VastaaPoista
 4. hei
  olen etsinyt blogia josta saisin tukea omaan laihdutusurakkaan ja samalla olisi mukava lueskella toisenkin naisen laihdutusta. Olen Nivalasta neljän lapsen äiti 32v ja painan 91kg. pitäisi saada 20kg pois. ravitsemusterapeutti on tehnyt mulle oikein ravinto-ohjelman jolla laihtuu ja laihdunki mutt kuri puuttuu. Miten sinä olet päässyt ensimmäisestä viikosta eteenpäin??
  minä en tahdo päästä kun sen ensimmäisen viikon ja sit viikonloppuna repsahdan :(
  nyt olisi hyvä aika aloittaa kunnolla kun aurinkokin paistaa niin mahtavasti että liikuntakin onnistuisi.

  VastaaPoista
 5. Heippa Marja! Voin tehdä erillisen postauksen miten tähän on tultu. Mä lopetn laihduttamisen ja aloin laihtua. Jää toki seuraamaan blogia ja kerro omista tuloksista myös! Hyvää kevättä ja tsemppiä sinulle! :)

  VastaaPoista