torstai 17. tammikuuta 2013

Tapaaminen kunto-ohjaajan kanssa ja linssi pataa

Tänään aamulla oli siis tapaaminen kunto-ohjaajani kanssa ja päivitimme uuden kuntosali ohjelman, tämä uusi ohjelma on myös kaksi jakoinen, mutta kiinteyttävä versio. Paljon liikkeitä tehdään painoilla ja välissä poljetaan kuntopyörää tai mennään crossarilla. Ensimmäinen kierros tehtdään putkeen, sitten pieni tauko ja alusta. Näin pitäisi jaksaa 2-4 kierrosta. Taidan aloittaa kahdella. Kyllä tulee hiki lentämään, varsinkin vatsoja ja kyykkyjä on paljon, ja ne ovatkin minulle heikointa aluetta.

Harjoittelun jälkeen rohkastuin niin paljon ja kyselyiden jälkeen varasin itselleni spinning tunnin, joka on ensi viikon torstaina. Vähän jännittää, koska en ole koskaan aikaisemmin ollut spninnigissä enkä liioin kuntokeskuksen ryhmäliikunta tunneilla. Jostakin se on hyvä aloittaa!

Kuntosali ohjelman jälkeen palkitsin itseni käymällä urheiluliikkeessä ale myynneissä ja mukaan tarttui alesta kävelykengät, 2 x caprit, 2 x tuulipuvun housut jotka vielä ovat hieman tiukkoja. Toivotaan, että ei kauaa ;) Niin, ostin tässä syksyllä talveksi toppahousut, raiskin plus mallistoa olevat, muualta en löytänyt tarpeeksi isoja. Koko housuilla on D52 ja alkuunsa puristi vietävästi mahasta ja napit pullahtivat auki, mutta tänään kun yritin käydä kävelyllä ne toppikset jalassa, ne meinasi tippua mun jalasta, ei tunnu istuvan yhtään enää. Täytyy hommata henkselit housuihin. Mitä tästä opimme, älä osta laatumerkkejä jos aiot sulattaa kiloja ja ennenkuin olet tavoitteessa! Mutta toisaalta taas onhan se mukavuus noissa merkeissä ihan eri.

Äsken tein katsauksen kaappiin ja löysin sieltä punaisia linssejä. Takassa tulet ja leivin uuni lämmin, hmmm... No, tottakai linssipataa! Olen aina tykännyt kovasti linsseistä ja voin laittaa teille ohjeen helposta ja kevyestä linssipadasta.

Linssipata menossa uuniin


2 dl linssejä
2 isoa porkkanaa
1-2 punasipulia
1-3 valkosipulinkynttä
1 prk tomaattimurskaa(itse käytin chili maustettua)
tilkka öljyä kuullottamiseen
6 dl vettä
1 kasvisliemi kuutio
loraus sitruunamehua
1 rkl punaista currytahnaa
mausteita kuten: paprikaa, persiljaa, chiliä yms

Kuori ja pilko sipulit ja porkkana. Kuullota niitä hetki pannussa ja yhdistä kaikki pataan. Anna hautua niin kauan kunnes porkkanat ovat pehmenneet.

Nyt vain odetellaan pataa uunista ja nautitaan salaatin ja quinoan kanssa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti