tiistai 8. tammikuuta 2013

Päivän liikunnat ja ihmettelyä

Heippa taas!

Tänään olin kuntosalilla ja treeni sujui hyvin. Jotenkin tuo kuntosali on minun juttu, alkuun muistan kun aloitin niin tuumasin, että enhän minä tuonne kehtaa lähteä toisten naurettavaksi. Enää en ajattele noin, siellä salilla jossa minä käyn näkyy porukkaa laidasta laitaan mummoista teineihin. Useinmiten saan kuitenkin olla ihan yksin, riippuu aina kellon ajasta. Mukana aina iPod ja hyvää musiikkia :)

Tämän päivän harjoituksen kesto 52 min 20 sec
Vaikutus: Rasvanpoltto kyky ja kunto parantumassa
Kalorit: 483 kcal rasva 37%
Keskisyke: 130
Max syke: 150
Kuva lainattu täältä

Kävin tänä aamuna vaa'alla, ja tulos näytti -1.3 kg, mutta katsotaan mitä se nyt sitten näyttää silloin perjantaina. Eilen oli muuten ainut päivä jolloin motivaatio oli hieman hakusalla tähän asti. Nyt taas lujempana kuin koskaan, ennen olen aina luovuttanut n. 2-7 päivän jälkeen.

Ongelmiakin on ilmennyt, niinkuin aikaisemmin kerroin, mun perusruokavalio on terveellinen ja jopa liian kevyt. Ennen olen kuitenkin täydentänyt kalorivajeen herkuilla. Nykyään siis kalorit jää usein alle 1600 kcal joka on liian vähän.

Kuva
Seuraavaksi teen teille postauksen ruuasta ja sali ohjelmasta! Miten muilla keventäjillä menee?


4 kommenttia:

 1. Heips!
  Onnea ja menestystä sulle laihdutus- projektiin! Tosi hienoa, että olet uusannut ruokavaliosi ja olet ruvennut liikkumaan. Tsemppiä! Olisi tietty kiva nähdä edistymis kuvia, jos vaan uskallat julkaista :)

  t. mimuli kajaanista

  VastaaPoista
 2. Jeps, ja kiitos! Yritetään laittaa kuvia näköselle, mitä tätä enää häpeemään :D

  VastaaPoista
 3. Hienosti sulla menee :) Mulla on ollut ongelmia ton pääkopan kanssa, meinaan täs eilen ja tänään särkenyt päätä aamusta aina tonne neljään, särkylääkkeitä ottanut ja illat on ollut kivuttomia. Lenkillä käynyt iltasin ne kulkee tosi hyvin. Et näin :) Punnitsen itseni maanantaisin, että sitä odotellessa :) Inna

  VastaaPoista
 4. Oletko muistanut juoda reilusti? Minulla joskus juomattomuus aiheuttaa päänsärkyä. Kerrohan sitten tuloksia maanantaina. Itsellä pitäisi vielä mitat ottaa talteen, niitä on sitten kiva kilojen pudotessa vertailla! :)

  VastaaPoista