lauantai 5. tammikuuta 2013

Ruokailut tänään ja eilen

Kiloklubin mukaan laskettu kalorit,
 Eilen:
Aamiainen
Reissumies x 2, puolikas kurkku, oivariiniä, juustoa ja lasi maitoa
yht. 484 kcal

Lounas
Reissumies x 1, oivariini, peruna-juuresmuusi, soijapyörykkä 5 kpl, lasi maitoa
yht. 534 kcal

Välipala
Banaani 100 kcal

Päivällinen
1 x reissumies, 1 x ruisnäkkileipä, oivariini, punajuurisosekeitto 2,5 dl
yht. 386 kcal

Iltapala
1 x reissumies, 1 tomaatti, kurkkua, 2 dl maitoa ja viinirypäleitä
yht. 405 kcal

Yhteensä: 1909 kcal

Hui kun eilen kirjailin noita ruokia, tajusin, että olen hulluna mättänyt leipää, vaikka todella harvoin normaalisti syön leipää, jotenkin vatsa ei tykkää leivästä.

Tänään

Aamiainen
½ dl hiutaleannos puuroa, 4 rkl raejuustoa
yht. 95 kcal

Lounas
peruna-punajuurilaatikkoa, lanttulaatikkoa, juurespaistikas, salaatti
yht. 358 kcal

Välipala
Banaani 100 kcal

Päivällinen
Tomaattikeitto, raejuusto, 2 x ruisnäkkileipä, oivariini, lasi maitoa
yht. 436 kcal

Iltapala
Pähkinä-rusinasekoitus 4 rkl, rasvaton maitorahka, omena
yht. 323 kcal

Yhteensä: 1312 kcal

Nyt on mukavan täysolo. Tänään olen ottanut rennosti, pienen kävelylenkin heitin jäällä. Huomenna varmastikin sali kutsuu :) Nyt putouksen pariin.

Ai niin, jos joku ei sattunut huomaamaan olen kasvisyöjä. Lakto-ovo, munat ja maitotuotteet käy.


4 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne :) Olen se jolla oli enemmän pudotettavaa kuin sinulla ja VHH. Alkuun ainakin pyrin syömään vain 20 g hiilareita/pvä jotta saan hyvän alun ja tsempin nopeasta painonpudotuksesta. Juuri olen kärsinyt 3 päivän hiilari vierotusoireista johtuvan päänsäryn ja tänään ei ole enään särkenyt päätä. Olen nyt ketoosissa ja ruokahalu alkanut katoamaan ja muutenkin aika hyvä olo ja lenkkikin kulki vauhdilla :) Inna

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että nyt kulkee paremmin! Minulla ollut kanssa päänsärkyä, johtunee sokerista vierottautumisesta, näin nimittäin on aiemminkin käynyt! Ja kiitos tsempistä, sitä sinne myöskin toivottelen.

  Onko sinulla kuinka paljon enemmän pudotettavaa? Oletko jo paljon pudottanut? Huomenna itsekkin joko salille tai lenkille :)

  VastaaPoista
 3. Paino 145 kg, joo kyllä ! Aina olen ollut ylipainoinen, enemmän tai vähemmän. Nyt enemmän, todellakin! Olen lukuisia kertoja pudottanut 30 kg ja hetken päästä lihonut sen takaisin kun motivaatio on loppunut. Suht rankkaa elämää ollut ja siinä temmellyksessä sitten unohtanut /ei ole kiinnostanut oma hyvinvointi tarpeeksi. Olen syönyt iloon, suruun ja kaikkiin muihinkin tiloihin, niillä konstein olen saanut nämä kilot kerättyä. Nyt rankka elämä taaksejäänyttä ja uskon että on aivan uudet mahdollisuudet onnistua koko loppuelämän kanssa kaikin puolin. Eihän tässä ole muuta tietä kuin alaspäin, meinaan painon suhteen :) HIH.. Inna

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa hyvin tutulta Inna! Nyt on hyvä kun asennetta ja halua löytyy..uskon, että se kantaa jo todella pitkälläe!v:)

  VastaaPoista